jueves, 7 de mayo de 2009

La pel.licula...

La mainadera màgica

La mainadera màgica és una pel.lícula molt divertida.Aquesta pel.lícula la vaig veure aquestes vacances de Nadal.Va d'una família que s'ha mort la mare.La pel.lícula comença explicant que els nens es porten molt malament.Ja que han tingut 17 mainaderes!Fins que n'arriba una que es magica.És però molt i molt lletja i als nens els i fa una mica de por .Per motius que no us explicaré,el pare s'ha de casar abans d'un mes.Els nens fan la vida impossible a la dona que ha triat el seu pare per casar-se perquèno els agrada gens.N'hi fan de tots colors!
Però mentrestant,els nens van aprenent a ser educats i a portar-se bé.Així,amb cada lliçó que aprenen,la mainadera es va tornant més guapa.

2 comentarios:

  1. Hola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Xao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar